۱۴۰۰ شنبه ۹ بهمن
راه‌اندازی سامانه جعبه ابزار پژوهش

از آن‌جا که توسعه و تعالی پژوهش نیازمند دسترسی به دانش روز و ابزارهای تخصصی در مطالعات پزشکی است. لذا به اطلاع‌ می‌رساند راهنمای جامع ابزارهای پژوهش تحت عنوان «سامانه جعبه ابزار پژوهش» (Research Toolbox) جهت دسترسی پژوهشگران، اعضای هیأت علمی و دانشجویان به محتوای آموزشی و اطلاعات پایه، طراحی و راه‌اندازی شده است. سامانه فوق با ابلاغ مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات وزارت بهداشت از سوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تهیه گردیده است. این مجموعه در برگیرنده 14 حیطه موضوعی در پژوهش از جمله انتخاب عنوان، انواع روش‌های جستجو و مرور متون، انواع مطالعات، جمع‌آوری داده‌های پژوهشی و نرم‌افزارهای تحلیلی است و می‌تواند راه‌گشا و تسهیل‌گر مسیر پژوهش و پژوهشگران گردد.

* لینک دسترسی به سامانه جعبه ابزار پژوهش:    https://researchtoolbox.mazums.ac.ir
تاریخ:
1400/07/14
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.