۱۴۰۱ يکشنبه ۱۲ تير
ثبت نام بن کتاب نمایشگاه کتاب تهران 1401 آغاز شد

ثبت نام بن کتاب نمایشگاه کتاب تهران 1401 از روز پنجشنبه 8 اردیبهشت ماه شروع شد.

نمایشگاه کتاب اردیبهشت ماه امسال هم به صورت حضوری در تهران و هم به صورت مجازی برگزار می‌شود. در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نیز معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بن تخفیفی را برای اعضای هیئت علمی، طلاب و دانشجویان سراسر کشور در نظر گرفته است.

برای ثبت نام بن کتاب نمایشگاه اردیبهشت 1401 به سایت خانه کتاب و ادبیات ایران (https://bon.tibf.ir/) رفته و ثبت  نام خود را تا مرحله دریافت پیامک «یارانه خرید کتاب روی کد ملی شما شارژ شد» پیش ببرید. البته این بن تخفیف تنها در بخش مجازی نمایشگاه قابل استفاده است.

سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب 350 هزار تومان است که از این مقدار 57 درصد، معادل دویست‌ هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان و طلاب بوده و 43 درصد معادل 150 هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران است.

به علاوه، سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی 600 هزار تومان است که از این مقدار 50 درصد معادل 300 هزار تومان سهم عضو هیئت علمی و 50 درصد معادل 300 هزار تومان نیز برعهده معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.

بن کتاب به‌صورت اعتبار خرید در کد ملی افراد شارژ می‌شود و هنگام خرید، سهم خریدار از کل مبلغ خرید وی کسر می‌شود. اگر هنوز برای بن تخفیف ثبت نام نکرده‌اید، بهتر است تا قبل از تکمیل ظرفیت و اعتبار استان، زودتر دست به کار شوید.

هر کد ملی تنها یکبار مجاز به دریافت یارانه اعتباری خرید کتاب است. هنگام ثبت‌نام، شماره تلفن همراه باید فعال، در دسترس و در اختیار شخص ثبت‌نام کننده (کد ملی خریدار) باشد.

این نمایشگاه از تاریخ 21 تا 31 اردیبهشت ماه 1401 در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir برگزار خواهد شد.

تاریخ:
1401/02/11
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.